Koronavirus on asettanut suomalaiset yritykset erittäin vaikeaan asemaan.

Varaudumme koronaviruksen aiheuttamiin poikkeustilanteisiin, ja Amikolla seuraamme koronavirustilanteen kehittymistä erittäin tarkasti. Toimimme aktiivisesti valtiohallinnon virallisia ohjeistuksia noudattaen. Haluamme omalta osaltamme kantaa yhteiskunnallista vastuuta ja olla osaltamme helpottamassa niin yhteiskunnan kuin yksilön elämää tässä meille kaikille haastavassa poikkeustilanteessa.

Poikkeustilanteesta huolimatta liiketoimintamme toimii. Käytämme etätyöskentelymahdollisuuksia, mutta toimistomme ovat edelleen auki. Pidämme asiakas- ja työtekijäpalvelun käynnissä kaikissa muuttuneissa tilanteissa muun muassa organisoimalla omaa toimintaamme sekä hyödyntämällä mobiili- ja videohaastattelutyökaluja.

Pyydämme teitä olemaan yhteydessä, mikäli tarvitsette apua tai lisäresursseja. Haluamme palvella teitä mahdollisimman hyvin kaikissa tarpeissanne. Olemme täällä auttamassa.

Terveisin

Toni Eklund
toimitusjohtaja
Amiko Oy
p. +358 44 338 9059