LÖYDÄMME TEKIJÄSI.

Löydämme yrityksellesi tekijän nopeasti sekä kustannustehokkaasti. 

Kokonaisvaltaiset henkilöstöhallinnan prosessimme ovat alan huippua – ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

  Mielen päällä?

  Henkilöstöasioiden ulkoistus pelottaa usein – täysin turhaan. Asiantuntevan ja luotettavan kumppanin avulla voit keskittyä ydinosaamiseesi.

  Amiko on moderni suomalainen palveluyritys, joka on erikoistunut henkilöstöratkaisujen hallintaan ja niihin liittyviin palveluihin. Palveluitamme ovat esimerkiksi soveltuvuusarvoinnit, suorarekrytoinnit, HR- ja palkkahallintapalvelut sekä tilitoimistopalvelut.

  Toimintamme on henkilöstöratkaisujen piirissä, jolloin toimialoilla ei ole rajoja. Myös tilitoimistopalvelut mahdollistavat myös palvelujemme laajan tarjoaman. Olemme täyden palvelun talo, meiltä saat kaikki tarvitsemasi henkilöstöhallinnon palvelut!

  Tarvittaessa hyvinkin nopeasti. Olemme onnistuneet löytämään oikeat henkilöt jopa saman työpäivän aikana! Kaiken toimintamme tarkoituksena on, että yritys pystyy keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa, myös ajallisten resurssien osalta. Me hoidamme rekrytointiprosessit yrityksen puolesta.

  Toimimme on valtakunnallisesti ympäri Suomen. Tällä hetkellä meillä on toimistot kuudella eri paikkakunnalla, katso tästä toimistomme! »

  Kyllä! Tilitoimistopalvelut ovat osa henkilöstöratkaisukokonaisuuttamme. Vahvistimme tilitoimisto-osaamistamme vuoden 2018 alusta lähtien, kun Verkkotilit Oy on osa Amikoa.

  Omien kanaviemme ja verkostojemme lisäksi hyödynnämme yleiseiä rekrytointikanavat. Asiakkaan toiveesta voimme toteuttaa myös erikoisratkaisuja eri kanaviin, esimerkiksi erilaisia mediaratkaisuja.

  JÄIKÖ MIETITYTTÄMÄÄN?
  ANNA PALAA, ME VASTAAMME.

  • Pasilankatu 4 A, 00240 Helsinki
   Vesijärvenkatu 15, 15140 Lahti
  • 040 715 5335

  • info@amiko.fi