Kaikki taloushallinnon palvelut.

PALVELUMME »
YHTEYDENOTTO »

Kattavat ja nykyaikaiset taloushallinnon palvelut

Olemme täyden palvelun taloushallintotoimisto, joka on toiminut jo vuodesta 1988 asti. Nykyään olemme osa Amiko Group -konsernia. Vuosien saatossa olemme kerryttäneet rautaista osaamista taloushallinnosta. Asiakkaidemme hyvinvointi on meille tärkeää – pisimmät asiakassuhteemme ovat kestäneet jo vuosikymmeniä! Meidät tunnetaankin ystävällisestä ja ripeästä palvelusta. Räätälöimme palvelumme vastaamaan täysin tarpeitasi, voimme hoitaa taloushallintoanne osittain tai kokonaisvaltaisesti.

Me pidämme yrityksesi kirjanpidon ajan tasalla!

PALVELUMME:

Kirjanpito ja tilinpäätös

Hyvä kirjanpitäjä on yrityksen tärkeimpiä aarteita! Me haluamme auttaa sinua – ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Räätälöimme palvelut aina asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Palkka- ja henkilöstöhallinto

Keskity ydinosaamiseesi ja anna meidän hoitaa palkka- ja henkilöstöhallintosi! Voimme hoitaa palkkahallintosi työsopimusten laadinnasta lähtien. Kaikki muutkin palkka-asiat hoituvat meidän kauttamme, sinulle jää vain palkkojen hyväksyntä maksatukseen.

Reskontrapalvelut

Meiltä saat räätälöityä palvelua – maksat vaan siitä mikä on tarpeen! Hoidamme muun muassa myyntilaskutusta, maksuvalvontaa ja perintää. Osa asiakkaistamme ulkoistaa koko taloushallinnon kuittien käsittelystä alkaen.

Verotus- ja yritysjärjestelyt

Moni yrittäjä kipuilee verottajan kanssa – veroasioissa pitää olla viisas ja tarkka! Autamme niin verosuunnittelussa kuin muissakin veroasioissa, kuten alv-verotuksessa. Meillä on vahva kokemus veroneuvonnasta.

Lemonsoft on pitkäaikainen kumppanimme, jonka ohjelmistoja olemme yhteiskehittäneet vuosia. Suosittelemme Lemonsoftia, koska sen toiminnallisuudet ovat toimivia, toimialariippumattomia sekä helppokäyttöisiä. E-kuittipalvelun ansiosta saat kuitit kätevästi kirjanpitoon. Rakennamme juuri sinun liiketoiminnalle sopivan sähköisen kokonaisuuden, jossa saat hallittua muun muassa myynti-ja ostolaskuja kätevästi.

Lemonsoft pitää sisällään kaikki yrityksen keskeisimmät toiminnot yhdessä paketissa – meillä et maksa ylimääräisestä.

OTA YHTEYTTÄ:

  YHTEYSTIEDOT:

  Kaarina Metsä-Vähälä

  toimitusjohtaja
  040 357 3017
  kaarina.metsa-vahala (a) verkkotilit.fi

  Toimisto

  040 968 2698

  toimisto (a) verkkotilit.fi

  Verkkotilit Oy
  Hakakatu 2
  15520 Lahti

  Y-tunnus: 0683956-0

  Verkkolaskutusosoite: 003706839560
  Operaattori: BAWCFI22

  Rekisteriseloste