Yrityksille – tarjoamme kokonaisvaltaisia henkilöstöratkaisuja | Amiko Oy
Yrityksille2019-06-25T09:42:43+03:00

Osaava henkilöstö on tärkein voimavarasi.

Me Amikolla löydämme etsimäsi, joko rekrytointien tai henkilöstövuokrauksen kautta. Käytä aikasi ydinosaamiseesi – me huolehdimme sinulle tekijät.

Amiko – intohimolla työelämän joustavia ratkaisuja!

Olemme Suomen henkilöstöalan kovimpia ammattilaisia sekä yksi nopeimmiten kasvavista yrityksistä. Toimintamme perustuu vankkaan kokemukseemme, sekä laajaan toimialatuntemukseemme.

Osaajapula yllättää usein yrityksen – laajan verkostomme ansiosta pystymme löytämään tekijät erittäin nopeasti ja kustannustehokkaasti. Palvelumme eivät rajoitu rekrytointiin, vaan tarjoamme kokonaisvaltaisia henkilöstöratkaisuja.

Palveluina työelämän ratkaisut.

Henkilöstö

Henkilöstövuokraus

Tarjoamme joustavia henkilöstövuokrauksen palveluita, jotta yrityksenne voi keskittyä omaan ydinosaamiseenne, myös tiukoissakin kiiretilanteissa! Etsimme teille osaajat nopeallakin aikataululla. Avullamme voitte varmistaa toimintanne resurssit muuttuvissa olosuhteissa, esimerkiksi yllättävien poissaoloissa ja sijaisuuksien sattuessa. Meillä on valtakunnallinen verkosto, jota käytämme etsiessämme teille erityisosaajia.

Suorarekrytointi

Säästä aikaa ja vaivaa rekrytoinnissa Amikon avulla. Autamme yritystäsi löytämään oikeanlaiset työntekijät avoimiin tehtäviin Amikon verkkosivujen, erilaisten hakupalvelujen, sosiaalisen median ja printtimedian kautta.

Headhunting

Käytä Amikon headhunting-palveluita, kun haluat luottamuksellisen hakuprosessin ja osaavan työntekijän yritykseesi. Avullamme löydät erityisosaajan haluamastasi kohderyhmästä vaikka he eivät olisikaan vapailla työmarkinnoilla.

Asiantuntijapalvelut

Työkykypalvelut

Amiko toimii eläke- ja tapaturmavakuutusyhtiöiden kumppanina ammatillisen kuntoutuksen palvelussa.

Tarjoamme tukeamme organisaatioiden henkilöstön työkykyongelmien ratkomiseen jo varhaisessa vaiheessa.

Soveltuvuusarvioinnit ja henkilöstöarvioinnit

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara – Amikon avulla löydät avaimet tehokkaaseen toimintaan!

Avullamme ratkaiset henkilöiden ja tiimien tehokkaan toiminnan. Uusien rekrytointien ja työtehtävien yhteydessä suosittelemme aina henkilöiden testauksia ja analysointeja.

Työsuhdeasioiden konsultointi

Amikon avulla et jää koskaan yksin työsuhdeasioidesi kanssa!

Autamme organisaatioita optimoimaan toimintojaan huomioiden henkilöstön koko potentiaalin. Palveluihimme kuuluu muun muassa työsuhdeasioiden konsultointi.

Ulkoistaminen

Onko yrityksessänne suhdannevaihteluita, yt-neuvotteluita, lomautuksia tai liian suuret kiinteät kulut? Kasvaako yrityksenne kovaa vauhtia, onko henkilöstöresursseista jo pulaa? Koetko, että henkilöstöresurssejasi hyödynnetään vajaasti? Me Amikolla autamme! Tarjoamme laajoja ulkoistuspalveluja yrityksille.

Uudelleensijoittamispalvelut

Panosta vastuullisuuteen yhdessä Amikon kanssa. Uudelleensijoittamispalvelu on valmennusprosessi, jonka tarkoituksena on osallistujien valmiuksien kasvattaminen oman työuran hallinnassa.

Huolehdimme uudelleensijoittamispalvelun prosessista yritykselle ja kasvatamme prosessin osallistujien valmiuksia oman työuran hallinnassa monipuolisen työnhakujärjestelmän avulla.

Palkkahallinto

Palkanlaskenta

Amiko tarjoaa yrityksille laadukkaan ja tehokkaan palkanlaskennan.

Ulkoistamalla palkanmaksun saavutat merkittäviä säästöjä ja tehostat esimerkiksi riskienhallintaa. Tarjoamme kokonaisvaltaista palkanlaskentapalvelua, joka kattaa kaikki prosessin vaiheet palkkatapahtumien käsittelystä raportointiin ja sähköiseen arkistointiin asti.

AmikoHR-järjestelmä

Amikon HR-järjestelmän kautta operoidaan palkanlaskenta. Työehtosopimukset on sisällytetty järjestelmään, joten se laskee palkat sekä huomioi lomat, loma-ajan palkat, kulukorvaukset ja lisät automaattisesti.

Lisäksi järjestelmän avulla raportointi on selkeää: se muodostaa palkkalistat, TYVI-raportit sekä sidosryhmäraportit. Kaikki raportit muodostuvat työntekijäkohtaisesti, mikä helpottaa niiden edelleen lähettämistä.

Tilitoimisto

Taloushallinto ja tilitoimisto

Amiko tarjoaa kattavat ja henkilökohtaiset tilitoimistopalvelut valtakunnallisesti. Amiko konserniin kuuluva Verkkotilit Oy on täyden pavelun taloushallintotalo, josta löytyy kokemusta ja osaamista sähköisestä taloushallinnosta, sekä osaava ja koulutettu henkilökunta. Asiointi tapahtuu sujuvasti verkossa, joten asiakkaan sijainnilla ei ole merkitystä.

Uusimmat blogistamme:

  • Kuvateksti: Amiko-Areenalla käynnistyy työllistymistä edistävä luistelukoulu.
  • Kuvateksti: Amiko-Areenalla käynnistyy työllistymistä edistävä luistelukoulu.

Narukerä ja Amiko Pori aloittavat yhteisen työllistämisen projektin

Porin Amiko-areenalla käynnistyy Amiko Porin ja jääpalloseura Narukerän yhteistyönä Vaihtoaitiosta vakituiseksi -hanke. Hankkeen tavoitteena on aktivoida työttömiä ja työttömyysuhan alla olevia työnhaussa. – Lisäavulle on tarvetta, sillä koronan aiheuttama poikkeustila [...]

TUTUSTU
AVOIMIIN PAIKKOIHIMME!

Hae töitä »
Go to Top